Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul Christian Gigi Chiru transmite sincere condoleanţe familiilor îndurerate în urma incendiului de la restaurantul Beirut

ro

07 Apr, 2014 15:20 1268 Marime text
"Este trist şi dureros ce s-a întâmplat în Constanţa, în centrul oraşului. Ca părinte nu simt altceva decât furie şi indignare faţă de toţi cei care sunt responsabili pentru producerea acestei tragedii, faţă de cei care au permis ca o asemenea nenorocire să se întâmple în mijlocul Constanţei. Dacă se întâmpla în plin sezon? Dacă mureau zeci de oameni? Dacă exploda instalaţia de gaze? Atunci ce se întâmpla? Atunci cine se mai scuză? Au ars de vii trei fete fără nicio vină. Este de neconceput. Vinovaţii trebuie să plătească!", a declarat parlamentarul constănţean.
Acesta a mai subliniat că este regretabil că a fost nevoie ca cele trei tinere să moară pentru ca instituţiile locale şi centrale să acţioneze în Constanţa, să ia atitudine. "Cum este posibil, domnule Mazăre, domnule Făgădău, domnule Gabi Stan, ca cineva să moară în Constanţa, în mijlocul oraşului, iar voi să staţi cu mâinile în sân, să nu spuneţi nimic, să nu aveţi nicio reacţie? Aştept ca instituţiile abilitate să facă publice rapoartele întocmite în urma acestei tragedii, aştept să văd rapoartele Corpului de Control al Primăriei. A controlat vreodată Corpul de Control acest restaurant? Care au fost rezultatele controalelor sau se obișnuiește ca afacerile celor care susțin campaniile electorale ale PSD să nu fie controlate? Cine a semnat avizele de funcţionare ale restaurantului Beirut? Nu vă mai ascundeţi, spuneţi adevărul, părinţii celor trei fete merită măcar atât!", a mai spus Christian Gigi Chiru. Senatorul a declarat că va solicita instutuţiilor abilitate să spună dacă restaurantul Beirut funcţiona în baza unor avize acordate legal şi că va face toate demersurile pe care locul în Parlamenti le permite pentru ca rapoartele întocmite în urma evenimentelor să fie făcute publice.
"Voi solicita, pe toate căile, tuturor instituţiilor, să ne prezinte adevărul în acest caz. Nu trebuiue să mai permitem muşamalizarea unor nenorociri. Cele trei fete sunt victime ale neputinţei autorităţilor de a apăra vieţile constănţenilor. Să ne ferească Dumnezeu de un dezastru natural. Când primarul este dezinteresat de oraş, atunci şi sistemul din subordinea sa este construit după chipul şi asemănarea sa. Dezastrele nu pot fi evitate dansând samba sau alergând după gagici în cluburi! În timp ce oraşul întreg plângea, Mazăre se distra! Aşa ceva este de neacceptat!", a declarat senatorul PDL Christian Gigi Chiru.
 
        Biroul de presă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii