Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat din Cernavodă, reținut 24 de ore pentru proxenetism

ro

25 Jun, 2015 09:31 1952 Marime text
În urma probelor administrate în cauză de către Poliția orașului Cernavodă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia a formulat următoarea acuzație:
În perioada 2007 – 2015, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpatul Călin Florin, zis Babica, din orașul Cernavodă, a obţinut direct şi indirect, prin aproximativ 18 interpuşi, peste 400 de mii de euro de pe urma practicării prostituţiei de către diverse persoane de sex feminin pe teritoriul mai multor state din spaţiul european, bani cu care inculpatul și-a achiziţionat apartamente şi o maşină  de lux
De asemenea, inculpatul a înlesnit practicarea prostituţiei unor persoane de sex feminin prin plasarea acestora în diverse cluburi din Germania și Austria.
          Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra a trei apartamente, în valoare totală de 75.600 euro.
          Totodată, s‑a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra unei mașini de lux marca Porsche Panamera, în valoare de 53.000 euro.
          La data de 24 iunie 2015, la domiciliul inculpatului a fost efectuată o pecheziție domiciliară, iar la aceeași dată, Poliția orașului Cernavodă a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a inculpatului.
          Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale, iar inculpatul Călin Florin a fost prezentat în cursul zilei de astăzi Judecătoriei Medgidia cu propunere de arestare preventivă.
          Organele de urmărire penală au beneficiat de sprijin din partea Jandarmeriei Române.
          Inculpatul beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la o condamnare definitivă.
         
Purtător de cuvânt,
Procuror Ciprian Bodu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii