Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rotary Club Cetatea Tomis Comunicat de presa – 01.06.2010

ro

01 Jun, 2010 23:06 3130 Marime text
rotary_cetatea_tomis_centrul_de_zi_agigea.jpgIn jurul pranzului, ziua de 1 iunie a adus si anul acesta la Centrul pentru copii cu dizabilitati Traian din Constanta si la Centrul de Zi pentru copii din Agigea daruri din partea membrilor Clubului Rotary „Cetatea Tomis".

rotary_cetatea_tomis_centrul_traian.jpgCu aceasta ocazie, de ziua lor, am incercat sa aducem un zambet si o stralucire in ochii lor nevinovati daruindu-le jucarii, fructe, dulciuri, hainute un cos de basket, mingii de basket si o masa de ping-pong impreuna cu echipamentele necesare. La cele doua actiuni au participat colegii nostri presedinte Mihaela Belcin, Aurora Craciun, Andrei Radulescu, Catalin Bejan, Constantin Dragan, Claudiu Teliceanu, Alexandru Ivanescu si Codrin Raita. Micutii s-au bucurat de vizita facuta de rotarieni dar si de faptul ca de acum vor avea ocazia sa invete un sport nou pentru ei. La final, directorii celor doua centre d-na Liana Panaitescu si d-na Nicoleta Martin au multumit rotarienilor si au tinut sa mentioneze faptul ca este minunat ca in contextul actual sa oferi un moment de fericire si un sprijin copiilor cu probleme.

Director PR
Marian CIUREA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • camelia 26 Aug, 2010 15:15 Teliceanu mai altruist decat Bejan Bejan pare cam plictisit in aceste imagini, spre deosebire de Teliceanu, care s-a apropiat de copii si le a zambit cald. ma insel?