Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:45 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mos Craciun si AIESEC Constanta impart zambete!

ro

19 Dec, 2009 19:42 1101 Marime text

Ca in fiecare an, in preajma Craciunului, organizatia AIESEC Constanta organizeaza proiectul "Zambet de copil". Astfel, pe data de 21 decembrie, echipa AIESEC Constanta va merge in comuna Adamclisi in trei sate : Abrud, Urluia si Zorile, pentru a aduce bucurie in sufletele copiilor de acolo, impreuna cu Mos Craciun.

Campania de strangere de fonduri pentru acest proiect a inceput pe data de 8 decembrie. S-au primit donatii precum jucarii, rechizite, haine, dulciuri dar si bani. Echipa "Zambet de copil" a incercat sa mobilizeze studentii, companiile, dar si alte persoane care i-ar putea ajuta.

Promovarea proiectului s-a facut atat in sediile universitatilor, prin afise , on-line pe site-ul AIESEC, cat si in afara universitatii , cum ar fi licee, scoli generale, librarii, piete, alimentari. Printre cei care ne-au sprijinit se mai numera si companiile partenere AIESEC si ONG-urile.

Copiii din cele 3 sate vor fi adunati in satul Zorile, intr-un camin cultural, unde va avea loc evenimentul. In cadrul acestui proiect, copii atat de gradinita, cat si de scoala primara vor avea parte de multe surprize : colinde, teatru, ghicitori, clovni, jocuri, concursuri, Mos Craciun si o mini-petrecere. Spiridusii si Mos Craciun se vor deplasa cu un autobuz oferit de RATC. Sau : Mos Craciun impreuna cu spiridusii lui si cadourile pentru copii vor merge cu "saniuta"RATC (sau oferita de RATC).

AIESEC este cea mai mare organizatie internationala de tineri din lume, ce are ca scop sa dezvolte atat profesional cat si personal studentii. AIESEC ofera tinerilor din sansa de a-si descoperi potentialul, pentru a aduce un nou impact in societate.

Pentru mai multe detalii apelati Deaconu Camelia, coordonator proiect "Zambet de copil", telefon: 0730.281.179.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii