Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mare Nostrum invita contantenii la Eco-Guerrilla! - 22.04.2009

ro

22 Apr, 2009 00:00 790 Marime text

22.04.2009

Mare Nostrum invită contănţenii la Eco-Guerrilla!

Organizaţia ecologistă Mare Nostrum prezintă constănţenilor un nou concept de comportament civic ecologist! "Eco-Guerrilla" reprezintă, în viziunea noastră, simbolul mişcării de rezistenţă pentru apararea integrităţii şi funcţionalităţii spaţiilor verzi urbane.
Conceptul va fi prezentat cu ocazia Zilei Pământului, sâmbătă, 25 aprilie 2009, când Mare Nostrum invită comunitatea locală să participe la o acţiune de plantare de arbori, arbuşti şi flori în Parcul Tăbăcăriei (Zona Zodiac). Şi, ca în orice “guerrilla”, combatanţii, adică participanţii, îşi vor ascunde chipul sub o bandană, dorind să exprime ideea că "Nu contează cine eşti, ci ceea ce faci pentru natură!".
 Prin această acţiune Mare Nostrum doreşte să implice comunitatea locală, în special tinerii liceeni, în dorinţa de a adopta un comportament mai responsabil faţă de natură şi de a-l transforma în model de atitudine civică.
 Evenimentul din 25 aprilie are loc începând cu ora 09.00, fiind organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanţa şi finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România.
 
Pentru detalii suplimentare, vă rugăm contactaţi:

Raluca Cotoviţchi
Coordonator proiect
raluca_cotovitchi@marenostrum.ro, 0742 468648

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii