Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:49 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

INVITATIE - Concursul National pentru Presa Scrisa de Mediu-

ro

04 Sep, 2009 15:42 871 Marime text

Constanţa, 3 septembrie 2009. O imagine face cât o mie de cuvinte. Însă numai acea mie de cuvinte poate participa la Concursul Naţional de Presă Scrisă de Mediu. ONG MARE NOSTRUM aşteaptă articole de presă pe problematici de mediu până pe data de 12 octombrie 2009, data limită pentru înscrierea la concurs. Singurele reguli sunt ca materialele să abordeze o problematică de mediu, să fie din anul curent şi să se încadreze la categoria anchete/investigaţii/reportaje.

Aflat la a şasea ediţie, Concursul Naţional de Presă de Mediu, iniţiat de ONG Mare Nostrum, urmăreşte să dea o mână de ajutor ecosistemului Mării Negre, prin încurajarea demersurilor jurnalistice care se fac în acest domeniu.

Jurnaliştii care au abordat în materialele lor de până acum tematici precum: zona costieră românească, biodiversitatea, situaţia ariilor protejate, nereguli în aplicarea legislaţiei de mediu, precum şi promovarea zonelor de interes turistic din Romania pot trimite maxim 2 articole, pe mail event@marenostrum.ro, prin fax, 0241.612.422, sau prin poştă, la adresa: Strada George Enescu, Numărul 32, Constanţa, cu specificaţia: "Pentru Concursul Naţional -Presa Scrisă de Mediu".

Juriul va fi alcătuit din specialişti, care vor alege materialele câştigătoare pe baza unor criterii clare de jurizare: calitatea datelor prezentate, încadrarea în tema dată, modul de prezentare al informaţiilor, structurarea acestora, originalitatea abordării subiectului, capacitatea de mobilizare socială şi administrativă a articolului.

Decernarea „Premiilor Mare Nostrum pentru Presa Scrisă de Mediu" va avea loc la Constanţa, în cadrul Zilei Internaţionale a Mării Negre, 30 octombrie-1 noiembrie 2009.

Concursul Naţional de Presă de Mediu face parte din evenimentul "Ziua Internaţională a Mării Negre". Un eveniment realizat cu susţinerea financiară a PETROM, VODAFONE şi COCA COLA HELLENIC.

Ramona CRÂNGAŞU
Responsabil PR
Mare Nostrum ONG
Tel: 0723328224

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii