Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viitorul musulmanilor din Europa are la baza modelul din Romania

ro

20 May, 2010 21:57 2981 Marime text

MUFTIATUL CULTULUI MUSULMAN DIN ROMANIA
Adresa: str.Bogdan Voda nr.75 Constanta
Tel/fax: 0241/611390  www.muftiyat.ro                                                                      
                                          
Comunicat de Presa

 Viitorul musulmanilor din Europa are la baza modelul din Romania

 Centrul de Cultura si Educaţie Islamicǎ al Muftiatului Cultului Musulman din România va gǎzdui vineri 21.05.2010 ora 19.00 masa rotundǎ VIITORUL MUSULMANILOR DIN EUROPA – având la baza modelul dobrogean de convieţuire interconfesionalǎ.
 Masa rotundǎ face parte din ciclul de conferinţe , seminarii , dezbateri şi ateliere de lucru organizate de Universitatea Ovidius în colaborare cu Universitatea Viena din  cadrul programului ERASMUS , la Constanta în perioada 13.05-23.05.2010.
 Programul se bucurǎ de participarea a peste 30 de experţi, profesori universitari, teologi, şi strudenţi din Austria, Turcia,Anglia, Cipru de N, Polonia, Bulgaria, Spania şi România care vor aborda o serie de tematici generale şi particulare care au in vedere  “ Contribuţia Educaţiei Islamice in Integrarea Musulmanilor in Europa”
 In cadrul mesei rotunde gazduite la Centrul de Culturǎ şi Educaţie Islamicǎ vor conferenţia Prof. Dr. Ednan Aslan- Universitatea din Viena, Muftiu Iusuf Murat Şeful Cultului Musulman din Romania, Dr. Laurenţiu D. Tǎnase Facultatea de Teologie Ortodoxa Bucureşti şi Prof .univ.dr.Mircea Botescu – Fac. De Sociologie -Universitatea Bucuresti.

İnspector Eparhial,
Musledin Revin

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • hasan d. 01 Jun, 2010 23:35 musulmanii trebuie sa fie mai uniti sa ne facem si noi cunoscuti in Europa gata cu comunismul trebuie sa ne mandrim cu ce am mostenit de la turci si ce am invatat de la romanii crestini