Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat comisie parlamentara

ro

19 Aug, 2009 19:28 1748 Marime text

Ministrul Turismului a transmis astăzi, în scris, atât Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, cât şi Comisiei Parlamentare de Anchetă a activităţii Ministerului Turismului, motivele pentru care a decis să nu se mai prezinte nici ea, şi niciun angajat al Ministerului Turismului, în faţa comisiei parlamentare, în actuala ei componenţă.

“Deşi ştiu că o asemenea Comisie are un obiectiv politic bine determinat, constând în discreditarea Partidului Democrat - Liberal în perspectiva alegerilor prezidenţiale din acest an, mă voi prezenta în faţa Comisiei doar în momentul în care aceasta va avea o altă componenţă, respectiv atunci când din comisie nu vor mai face parte parlamentarii care au participat la discuţia prezentată publicului larg de către mass-media”, se spune în adresa semnată de ministrul Turismului.
 Elena Udrea a arătat că, în conformitate cu înregistrările unei discuţii conspirative a membrilor comisiei, dezvăluită opiniei publice de către mass-media, acţiunile participanţilor la discuţie sunt ilegale şi abuzive, unicul scop al acestora fiind fabricarea unui dosar penal ministrului, pentru fapte care nu există.
 Ministrul Turismului a arătat, în aceeaşi adresă, că a cerut, pentru a dovedi că activitatea din instituţia pe care o conduce se desfăşoară în deplină legalitate, control din partea tuturor instituţiilor statului cu atribuţii de control asupra Ministerului Turismului. În acelaşi context, Elena Udrea a precizat că se va îndrepta, cu plângeri penale, împotriva membrilor comisiei care au participat la discuţia din 13 august, discuţie dezvăluită de presă.

(Ataşat – adresa Ministrului Turismului)

19.08.2009
Biroul de presă
Tel: 021 20 70 769
Fax:021 20 70 768
presa@turism.gov.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii