Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Eugen Teodorovici, în vizită de lucru la Bruxelles

ro

03 Jul, 2014 15:22 984 Marime text
Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, efectuează în perioada 3 - 4 iulie a.c. o vizită de lucru la Bruxelles.
 
În cadrul acesteia, ministrul va avea întrevederi cu Johannes Hahn, Comisarul european pentru Politică Regională şi cu reprezentanţi ai direcţiilor generale din cadrul Comisiei Europene. Astfel, va avea întâlniri cu Francisco Merchan Cantos, director, Direcţia de Audit şi Control şi cu Aurelio Cecilio, şef al Unităţii pentru România şi Bulgaria, din cadrul Direcţiei Generale Ocuparea Forţei de Muncă, Afacerile Sociale şi Incluziune,  respectiv cu Vittoria Alliata di Villafranca, director, Direcţia pentru capacitate administrativă şi Europa de Sud-Est şi cu Sandrine De Buggenoms, şef al Unităţii de Audit, din cadrul Direcţiei Generale Politică Regională şi Urbană.
 
În cadrul întrevederilor, temele de discuţie vor viza, în principal, finalizarea Acordului de Parteneriat, programele operaţionale pentru perioada de programare 2014-2020, dar şi principalele provocări aferente actualei perioade de programare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii