Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:45 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Semnarea contractului de finanțare pentru gazoductul Iași-Ungheni

ro

14 Nov, 2013 16:29 598 Marime text
Contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Conductă de interconectare a Sistemului național de transport gaze din România cu Sistemul de transport gaze din Republica Moldova pe direcția Iași (România) – Ungheni (Republica Moldova)” va fi semnat astăzi, 14 noiembrie, la ora 20:30, la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) din Str. Apolodor nr. 17, sector 5, București.
Semnatarii contractului sunt viceprim-ministrul României, Liviu Dragnea, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice, și viceprim-ministrul Republicii Moldova, Valeriu Lazăr, ministrul economiei.
Contractul de finanțare, în valoare de 5,289 de milioane de euro, se încheie între  MDRAP și Ministerul Economiei din Republica Moldova și are la bază Acordul încheiat între guvernele celor două țări în anul 2010 privind implementarea programului de asistență tehnică și financiară în baza unui ajutor financiar nerambursabil în valoare de 100 de milioane de euro acordat Republicii Moldova de România (cu modificările și completările ulterioare).
 
Serviciul Comunicare

Ti-a placut articolul?

Comentarii