Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secretarul de stat Bogdan Tohaneanu, in vizita de lucru la Berlin

ro

19 Aug, 2013 13:05 954 Marime text
R O M Â N I A
MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
DIRECŢIA INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

BULETIN INFORMATIV
Nr. 310 din 19 august 2013

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Bogdan Tohăneanu, se află, în perioada 19– 20 august a.c.,  într-o vizită de lucru la Berlin, ocazie cu care va semna, împreună cu Frank Henkel, senator pentru interne şi sport al Landului Berlin, Declaraţia comună de intenţie pentru realizarea unor schimburi de experienţă în domeniul poliţienesc între Ministerul Afacerilor Interne din România şi Administraţia Senatului pentru Interne şi Sport a landului Berlin.

Parafarea acestui document reconfirmă interesul părţii române faţă de colaborarea strânsă cu autorităţile germane de aplicare a legii, respectiv pentru dinamizarea conlucrării cu ministerele de interne de la nivelul landurilor germane.

Declaraţia de intenţie va asigura promovarea şi dezvoltarea schimbului de informaţii şi de experienţă între structurile de poliţie române şi cele ale landului Berlin. Astfel, poliţiştii români ce vor participa la schimburile de experienţă vor primi zilnic informaţii privind activitatea desfăşurată de poliţiştii germani, vor asigura consultanţă asupra unor elemente culturale şi sociale specifice ţării lor şi vor contribui la depăşirea unor bariere lingvistice.

În cadrul întâlnirii pe care secretarul de stat Bogdan Tohăneanu o va avea cu oficialul german, va fi analizată situaţia la zi a cooperării bilaterale şi perspectivele acesteia, cu accent pe rezultatele concrete ale eforturilor comune de a reduce şi de a preveni faptele antisociale ce pot fi comise de către cetăţenii români pe teritoriul Republicii Federale Germania.



DIRECŢIA INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii