Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română -Reținut pentru trafic și consum de droguri de risc și de mare risc

ro

31 Mar, 2023 14:49 648 Marime text
La data de 30 martie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, bănuit de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.
 
În cauză s-a reținut că, în perioada ianuarie – martie 2023, bănuitul ar fi deținut, în vederea vânzării, o cantitate mare de droguri de mare risc, o parte din aceasta fiind comercializată către consumatori din municipiul București.
 
În urma percheziției domiciliare efectuată la data de 30 martie 2023, în București, la locuința bănuitului, au fost descoperite și ridicate peste 1,1 kilograme de ketamină, un  kilogram de amfetamină (disimulată în congelatorul frigiderului), 80 de grame de cocaină, aproximativ 300 de comprimate ecstasy, o cantitate mare de substanță psihoactivă sub formă de cristale, precum și mai multe timbre impregnate cu LSD, cu o valoare totală de piață de peste 60.000 de euro.
 
De asemenea, au fost descoperiți și ridicați 61.600 de lei, 300 de euro și 100 de USD, cu privire la care s-a dispus instituirea măsurii sechestrului asigurător, existând suspiciunea rezonabilă că provin din traficul de droguri.
 
În cursul zilei de astăzi, 31 martie, va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, cu propunerea de arestare preventivă a bănuitului, pentru 30 de zile.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.
 
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii