Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română - Percheziții, în localitățile Lunca și Cenade

ro

17 Feb, 2023 13:31 476 Marime text
Nr. 158 din 17 februarie 2023
 
 
PERCHEZIȚII LA O PERSOANĂ BĂNUITĂ DE NERESPECTAREA REGIMULUI ARMELOR
 
La data de 16 februarie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, împreună cu polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, au efectuat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, două percheziții, în localitățile Lunca și Cenade, la imobile care aparțin unui bărbat, de 33 de ani, din comuna Valea Lungă, bănuit de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
 
În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit o armă confecționată artizanal, 4 cartușe cu alice și 2 cu proiectil unic, muniție pentru arme letale, cu țeavă lisă.
 
Față de bărbatul care nu este deținător legal de armă și care ar fi confecționat arma, polițiștii au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 17 februarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.
 
Perchezițiile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.
 
Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a persoanei bănuite.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii