Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română - Biroul Teritorial Vrancea, au efectuat 4 percheziții domiciliare

ro

12 Dec, 2023 15:23 458 Marime text
Nr. 1.4970020din 12 decembrie 2023
 
PERCHEZIȚII LA PERSOANE CERCETATE PENTRU TRAFIC, INTRODUCERE ÎN ȚARĂ ȘI DEȚINERE DE DROGURI
 
          La data de 11 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității  Organizate Vrancea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Vrancea, au efectuat 4 percheziții domiciliare, la  persoane cercetate pentru  trafic de droguri de risc, introducere în ţară de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu.
          Video: https://youtu.be/_klpqW08vVI
 
Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, pe parcursul anului 2023, în mod repetat, 3 persoane ar fi procurat și expediat pe nume fictive mai multe colete cu droguri (canabis) către România, care ar fi fost distribuite către mai mulți beneficiari din județele Vrancea și Brașov.
 
În urma celor 4 percheziții efectuate în județele Vrancea și Brașov, au fost descoperite și ridicate peste 7 kilograme de muguri de canabis, care ar fi urmat să ajungă pe piață, 5.500 de lei, un cântar electronic de masă, un minicântar de precizie, două  grindere cu urme de fragmente vegetale, 4 telefoane mobile și un dispozitiv de stocare informații.
 
Totodată, au fost puse în aplicare 4 mandate de aducere în județele Vrancea și Brașov.
 
În urma analizării materialului probator administrat în cauză, procurorii D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Vrancea au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a doi bărbați, de 34 de ani, urmând a fi prezentați Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă, precum și măsura controlului judiciar, față de o femeie, de 26 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, introducere în ţară de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc, în vederea consumului propriu.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.
 
Acțiunea a beneficiat de sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, inspectoratelor de jandarmi județene Brașov și Vrancea.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii