Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Municipiului București -Polițiștii au depistat un bărbat asupra căruia au fost găsite substanțe interzise de lege

ro

26 Oct, 2023 13:27 480 Marime text
Nr. 210 din 26 octombrie 2023
 
 
 
 
BĂRBAT AVÂND ASUPRA LUI SUBSTANȚE INTERZISE DE LEGE -DEPISTAT DE POLIȚIȘTII CAPITALEI
 
La data de 25 octombrie 2023, poliţistii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secția 2 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, asupra căruia au fost găsite substanțe interzise de lege.
 
La data menționată, în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat, în interiorul unui parc din Sectorul 1, un bărbat al cărui comportament afișat le-a atras atenția.
 
Astfel, s-a procedat la interceptarea și legitimarea bărbatului, precum și la efectuarea unui control corporal și al bagajului, asupra acestuia fiind găsită o pungă de culoare albă, ce conținea aproximativ 40 de grame de muguri de materie vegetală brun-verzui, susceptibili de a avea efect psihoactiv.
 
Punga cu substanțe găsită asupra bărbatului a fost ridicată de către polițiști, în vederea continuării cercetărilor.
 
Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost condus la audieri, cazul fiind preluat de către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București, în vederea continuării cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii