Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Municipiului București - Cercetări într-un dosar penal de tâlhărie calificată

ro

26 Mar, 2024 11:29 314 Marime text
                                                                                            Nr. 95  din 26 martie 2024
 
TÂNĂR REȚINUT DE  POLIȚIȘTII CAPITALEI
PENTRU TÂLHĂRIE CALIFICATĂ
 
La data de 25 martie 2024, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Serviciul de Poliție pentru Centrul Vechi au reținut un tânăr, în vârstă de 19 ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de tâlhărie calificată.
 
În fapt, la data de 17 martie 2024, Serviciul de Poliție pentru Centrul Vechi a fost sesizat, de către un bărbat, cetățean străin, cu privire la faptul că, în jurul orei 06.00, în timp ce se afla la o adresă din Sectorul 3, o persoană i-ar fi sustras telefonul mobil de pe tejgheaua magazinului. Ulterior, aflându-se în proximitate, persoana i-ar fi  sustras mai multe bancnote, iar pentru a-și asigura scăparea ar fi exercitat acte de violență asupra victimei.
 
 
În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un tânăr, în vârstă de 19 ani.
 
La data de 25 martie 2024, bănuitul a fost depistat și condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.
 
Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Politie pentru Centrul Vechi,  sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii  de tâlhărie calificată.
 
Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii