Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Municipiului București - Autoritățile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare

ro

05 Feb, 2024 12:24 410 Marime text
                                                                                Nr. 29 din 5 februarie 2024
 
 
 
BĂRBAT URMĂRIT INTERNAȚIONAL  -  DEPISTAT DE POLIȚIȘTII CAPITALEI
 
La data de 4 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul de Investigații Criminale au acționat pentru depistarea persoanelor care se sustrag urmăririi penale sau executării unei măsuri privative de libertate.
 
În acest context, la o adresă din Sectorul 6, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, împotriva căruia, la data de 3 noiembrie 2023, autoritățile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare.
 
Bărbatul era urmărit internațional pentru săvârsirea a 90 de infracțiuni de furt, participare la un grup organizat, însușire de mijloace de plată non numerar, utilizare frauduloasă de date informatice prevăzute de art. 127, 128, 129 și 230 din Codul penal austriac.
 
Bărbatul  a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, care a emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.
 
De asemenea, cel în cauză a fost încarcerat în Arestul Poliției Capitalei, urmând a fi făcute demersurile legale, în materie penală pe linia cooperării internaționale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii