Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, i-a premiat pe sportivii C.S. Dinamo Bucureşti, care au reprezentat România la Campionatul European de Gimnastică

ro

26 Apr, 2013 12:53 1128 Marime text



  R O M Â N I A
MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
DIRECŢIA INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
BULETIN INFORMATIV
Nr. 150 din 26 aprilie 2013
Vineri, 26 aprilie a.c., ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe i-a premiat pe sportivii C.S. Dinamo Bucureşti, care au reprezentat România la Campionatul European de Gimnastică, desfăşurat în perioada 17-21 aprilie a.c., la Moscova.


Cu această ocazie, ministrul Radu Stroe a acordat sportivilor dinamovişti plachete şi sume de bani în semn de recunoştinţă pentru performanţele sportive excepţionale.

Sunt foarte emoţionat deoarece îi am în faţă pe adevăraţii ambasadori ai României în lume, pe cei care fac ca steagul României să se ridice pe cele mai înalte culmi şi toate naţiunile lumii să privească steagul tării noastre ca o recunoaştere a meritelor sportivilor români”, a menţionat ministrul Radu Stroe.


În urma rezultatelor excepţionale, sportivii au fost premiaţi cu sume de bani după cum urmează:


  • Larisa Iordache, medalită cu aur la bârnă şi trei medalii de argint (individual compus, sărituri şi sol), a fost recompensată cu suma de 26.600 de lei.
  • Diana Bulimar, medaliată cu argint la bârnă şi bronz la sol, a primit suma de 8.180 de lei.
  • Flavius Koczi, câştigătorul unei medalii de argint la sărituri, a fost premiat cu suma de 5.435 de lei.
La rândul său, antrenorul Marius Urzică a fost recompensat cu suma 4.462 de lei.



De asemenea, ministrul Radu Stroe a mulţumit reputaţilor antrenori, Octavian Belu şi Marius Urzică, precum şi preşedintelui clubului Dinamo, chestor de poliţie Elisabeta Lipă pentru eforturile depuse pentru promovarea sportului românesc.

Totodată, ministrul i-a asigurat pe membrii Clubului Sportiv „Dinamo” Bucureşti de întreaga susţinere a conducerii Ministerului Afacerilor Interne pentru desfăşurarea în cât mai bune condiţii a activităţii sportive.


Vă felicit, vă doresc succes în continuare şi vă asigur că atâta timp cât dumneavoastră veţi fi membri ai Clubului Dinamo, Ministerul Afacerilor Interne va face eforturi deosebite ca dumneavoastră, din punct de vedere material şi din punct de vedere al condiţiilor de pregătire, să fiţi mulţumiţi şi să puteţi să vă pregătiţi în continuare pentru a asigura «blazonul» acestui club prin rezultate deosebite”, a subliniat a susţinut ministrul Afacerilor Interne.




*
* *
Din palmaresul internațional al sportivilor dinamoviști amintim:


Larisa Iordache a obţinut 7 medalii la campionate europene (3 de aur, 4 de argint) şi o medalie de bronz (echipe) la Jocurile Olimpice Londra 2012.


Diana Bulimar a obţinut 3 medalii la campionate europene (1 de aur, 1 de argint, 1 de bronz) şi o medalie de bronz (echipe) la Jocurile Olimpice Londra 2012.


Din palmaresul sportivului Flavius Koczi sunt de menţionat: medalia de bronz obţinută la Campionatul mondial de gimnastică artistică - Londra 2009, 11 medalii la campionate europene (3 de aur, 4 de argint, 4 de bronz).




DIRECŢIA INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

 

 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii