Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAI Un tânăr bănuit de trecere frauduloasă a frontierei de stat va fi transferat astăzi la centrul regional de proceduri și cazare a solicitanților de azil

ro

18 Sep, 2023 13:51 553 Marime text
UN TÂNĂR BĂNUIT DE TRECERE FRAUDULOASĂ A FRONTIEREI DE STAT VA FI TRANSFERT ASTĂZI LA CENTRUL REGIONAL DE PROCEDURI ȘI CAZARE A SOLICITANȚILOR DE AZIL
 
Un tânăr din Maroc, bănuit de infracțiunea de trecere frauduloasă a frontierei de stat va fi transferat astăzi la Centrul Regional de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil București. Acesta a fost preluat de polițiștii de imigrări de la colegii lor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.
Astăzi, 18 septembrie a.c., un tânăr de 24 de ani, din Maroc, a fost preluat de polițiștii de imigrări din cadrul Serviciului pentru Imigrări Prahova de la colegii lor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.
Din verificări a reieșit că persoana în cauză este bănuită de infracțiunea de trecere frauduloasă a frontierei de stat.
Întrucât tânărul a solicitat o formă de protecție internațională va fi transferat la Centrul Regional de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil București, până la clarificarea situației.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii