Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAI/ Participarea secretarului de stat Constantin Catalin Chiper la numirea inspectorului general al IGSU

ro

19 Jun, 2013 19:17 1095 Marime text
Conducerea Ministerului Afacerilor Interne a aprobat solicitarea expresă a domnului general de brigadă dr. Ioan Baș de încetare a împuternicirii sale din funcția de inspector general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.
Solicitarea generalului de brigadă dr. Ioan Baș este argumentată pe motive de familie, neavând nicio legătură cu activitatea sa profesională.
Conducerea Ministerului Afacerilor Interne apreciază în mod deosebit calitățile umane și eficiența activității domnului general de brigadă dr. Ioan Baş, în perioada cât a fost împuternicit la comanda I.G.S.U. acesta dând dovada de profesionalism și multă implicare în numeroasele situații de urgență pe care le-a gestionat.
Pentru funcția de inspector general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență conducerea Ministerului Afacerilor Interne l-a propus pe domnul colonel Ioan Burlui, fost șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava.
Schimbarea de la nivelul conducerii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență s-a aprobat, conform legii, prin Decizie a primului ministru.
Colonelul Ioan Burlui are o experiență vastă în gestionarea situațiilor de urgență, având o vechime de peste 30 de ani ca pompier salvator, de-a lungul timpului ocupând gradual diverse funcții de comandă în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava.
* * *
În această dimineață, în prezența secretarului de stat al M.A.I. Cătălin Chiper, la sediul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a avut loc instalarea în funcție a colonelului Ioan Burlui.
DIRECŢIA INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii