Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:23 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAE Primirea de către ministrul afacerilor externe Luminița Odobescu a ambasadorului agreat al Republicii Armenia la București, Tigran Galtsyan

ro

19 Jan, 2024 15:27 388 Marime text
19 ianuarie 2024
 
Comunicat de presă
Primirea de către ministrul afacerilor externe Luminița Odobescu a ambasadorului agreat al Republicii Armenia la București, Tigran Galtsyan, cu ocazia prezentării copiilor scrisorilor de acreditare
 
Ministrul afacerilor externe Luminița Odobescu l-a primit vineri, 19 ianuarie 2024, pe ambasadorul agreat al Republicii Armenia în România, Tigran Galtsyan, cu ocazia prezentării copiilor scrisorilor de acreditare.
Cei doi interlocutori au trecut în revistă stadiul actual și de perspectivă a relațiilor româno-armene, precum și posibilitățile de cooperare în plan bilateral, în cadrul relației UE-Armenia și la nivel multilateral. Oficialul român a relevat interesul pentru dezvoltarea dialogului politico-diplomatic între România și Armenia și pentru identificarea de noi domenii de interes comun, în scopul intensificării cooperării economice și sectoriale. De asemenea, a reiterat sprijinul constant al României pentru aprofundarea relațiilor UE-Armenia, inclusiv prin valorificarea întregului instrumentar existent la nivel UE cu incidență asupra zonei Caucazului de Sud.
Ministrul afacerilor externe a exprimat încrederea într-o dinamică ascendentă a relațiilor bilaterale și a transmis noului ambasador succes în realizarea mandatului său la București, asigurându-l de sprijinul autorităților române în acest scop.
Ambasadorul agreat Tigran Galtsyan a prezentat prioritățile mandatului său în România, exprimând angajament deplin pentru aprofundarea direcțiilor de acțiune conturate pe agenda bilaterală în ultima perioadă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii