Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:16 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Prahova Buletin informativ - 26.05.2021

ro

26 May, 2021 10:07 833 Marime text
BULETIN INFORMATIV
NR. 62 din 25 mai 2021
 
În perioada 25 – 26 mai, pompierii din județul Prahova au acționat pentru gestionarea unui număr de 30 misiuni, din care 10 au fost intervenții în situații de urgență, 17 urgențe medicale și 3 activități de îndrumare și control. Echipajele de salvatori au acționat pentru stingerea unui incendiu, precum și în alte 7 intervenții în sprijinul comunităților, cum ar fi: deblocare persoane din locuințe, salvare animale, asistență persoană etc.
18 persoane au avut nevoie de asistență medicală de urgență din partea paramedicilor SMURD. Totodată, pompierii prahoveni au asigurat măsurile specifice la 3 accidente rutiere, în urma cărora o persoană a avut nevoie de asistență medicală și transport la spital.
 
14 persoane au fost evacuate de urgență dintr-un bloc situat pe strada Domnișori din municipiul Ploiești. Alarma s-a dat marți seara, în jurul orei 20:36. Pompierii prahoveni au constatat prezența unui miros iritant provenind de la un spray lacrimogen. Cele 14 persoane au fost evacute de la etajele 3 și 4 ale  imobilului. O femeie de 49 de ani prezenta stări de amețeală, a fost asistată medical la locul evenimentului, dar a refuzat transportul la spital.
Echipajele de pompieri au acționat pentru asigurarea măsurilor specifice, aerisirea și ventilarea spațiilor comune.
 
Pompierii prahoveni au fost alertați marți în jurul orei 15:22 referitor la un incendiu care a cuprins o anexă gospodărească din localitatea Florești. La fața locului au fost mobilizate operativ 2 mașini de stingere și 1 ambulanță. La sosirea echipajelor de pompieri la locul intervenției, incendiul se manifesta la anexă pe o suprafață de aproximativ 30 mp, cuprinzând și 4 panouri fotovoltaice, 6 acumulatori pentru panouri solare, 1 inventor, 1 controler solar și 1 mașină de spălat rufe. Incendiul a izbuncit cel mai probabil din cauza unor conductori electrici improvizați.
 
Compartimentul Informare și Relații Publice
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii