Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:09 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Iași Grav accident rutier produs la ieșirea din Lețcani

ro

26 Oct, 2023 14:56 646 Marime text
COMUNICAT DE PRESĂ
Grav accident rutier produs pe DN 28, la ieșirea din Lețcani
                                                    
​          Astăzi, la ora 11:15, Dispeceratul integrat ISU – SMURD -SAJ Iași a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui accident rutier pe DN28, la ieșirea din localitatea Lețcani, către orașul Podu Iloaiei, unde un autoturism s-a răsturnat înafara părții carosabile.
De urgență, la locul solicitării au fost dislocate o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor, două echipaje de prim ajutor calificat și un echipaj de terapie intensivă mobilă cu medic, iar de Serviciul de Ambulanță Județean Iași, un echipaj tip ”B”.
În autoturismul implicat în evenimentul rutier se aflau 4 persoane, din care 1 inconștientă, care nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată la locul incidentului.
Cauza producerii evenimentului rutier va fi stabilită de către organele în drept.
Reamintim participanților la trafic că trebuie să respecte regulile de circulație, semnalele, indicațiile și dispozițiile polițistului rutier, precum și semnificația diferitelor tipuri de mijloace de semnalizare rutieră.
Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro
„Descarcă și tu noua APLICAȚIE DSU!” Aplicația DSU este disponibilă atât pe telefoanele cu sistem de operare APPLE, cât și Android și poate fi descărcată gratuit, după cum urmează :
App Store - https://apps.apple.com/ro/app/dsu/id1663813906
Google Play - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.orson.dsuMateriale de informare preventivă pot fi descărcate de pe linkul: https://isujis.ro/prevenire/informare-preventiva/materiale-de-informare-preventiva/
 
 
Compartimentul Informare și Relații Publice 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii