Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Iași Accident rutier produs în municipiul Iași, pe bulevardul Chimiei

ro

29 Nov, 2023 13:17 678 Marime text
 
ȘTIRE DE PRESĂ 
Accident rutier produs în municipiul Iași, pe bulevardul Chimiei
 
Dispeceratul Integrat ISU – SMURD – SAJ Iași a fost anunțat prin SNUAU 112, în data de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 07:15, despre producerea unui accident rutier în municipiul Iași, bulevardul Chimiei. La fața locului s-au deplasat o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor și un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași, care au asigurat măsurile specifice la autoturismul răsturnat în afara părții carosabile. În urma evaluării medicale, victima, bărbat, în vârstă de aproximativ 20 de ani, a fost transportată la spital de către echipajul medical sosit la locul evenimentului rutier. Cazul a rămas în atenția autorităților pentru cercetări.
Personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Mihail Sturdza” al județului Iași va continua activitățile orientate spre siguranța cetățenilor, cu accent pe prevenirea situațiilor de urgență și gestionarea operativă a evenimentelor care pun în pericol viața semenilor sau bunurile materiale ale acestora.
Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro
„Descarcă și tu noua APLICAȚIE DSU!” Aplicația DSU este disponibilă atât pe telefoanele cu sistem de operare APPLE, cât și Android și poate fi descărcată gratuit, după cum urmează :
  • App Store - https://apps.apple.com/ro/app/dsu/id1663813906
  • Google Play - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.orson.dsu
Materiale de informare preventivă pot fi descărcate de pe linkul: https://isujis.ro/prevenire/informare-preventiva/materiale-de-informare-preventiva/
Compartimentul Informare și Relații Publice
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii