Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Iași Accident feroviar produs în orașul Podu Iloaiei

ro

21 Nov, 2023 11:18 548 Marime text
ȘTIRE DE PRESĂ 
Accident feroviar produs în orașul Podu Iloaiei
 
Dispeceratul Integrat ISU – SMURD – SAJ Iași a fost anunțat prin SNUAU 112, astăzi, 21 noiembrie a.c., în jurul orei 07:10, despre producerea unui accident feroviar în orașul Podu Iloaiei. La fața locului, a fost direcționat de urgență echipajul de terapie intensivă mobilă cu medic (TIM).
La ajungerea forțelor de intervenție la locul solicitării, medicul de pe echipajul sosit la evenimentul feroviar a constatat decesul unui minor în vârstă de 15 ani.
Victima prezenta leziuni incompatibile cu viața.
Cazul a rămas în atenția autorităților pentru cercetări.
Personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Mihail Sturdza” al județului Iași va continua activitățile orientate spre siguranța cetățenilor, cu accent pe prevenirea situațiilor de urgență și gestionarea operativă a evenimentelor care pun în pericol viața semenilor sau bunurile materiale ale acestora.
Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro
„Descarcă și tu noua APLICAȚIE DSU!” Aplicația DSU este disponibilă atât pe telefoanele cu sistem de operare APPLE, cât și Android și poate fi descărcată gratuit, după cum urmează :
  • App Store - https://apps.apple.com/ro/app/dsu/id1663813906
  • Google Play - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.orson.dsu
Materiale de informare preventivă pot fi descărcate de pe linkul: https://isujis.ro/prevenire/informare-preventiva/materiale-de-informare-preventiva/
 
Compartimentul Informare și Relații Publice
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii