Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Ialomița Comunicat de presă - Misiunile pompierilor ialomițeni în perioada 18–22.06.2021

ro

22 Jun, 2021 13:37 730 Marime text
Nr.102 din 22 iunie 2021
 
 
 
  BULETIN INFORMATIV
 
Misiunile pompierilor ialomițeni în perioada 18–22.06.2021
 
Echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat, au acționat  la un număr de 60 de misiuni, după cum urmează:
  • 2 misiuni de asistență persoane-transport
  • 1 misiune de transport persoane confirmate cu COVID-19
  • 2 accidente rutiere produse pe raza județului IalomițaUn accident rutier pe raza comunei  Perieți, sat Păltinișu produs în data de 20.06.2021, ora 08:57, în care a fost implicat un autoturism și în urma căruia a rezultat o victimă. Pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. După acordarea primului ajutor, victima a fost monitorizată, transportată și predată la Spitalul Județean de urgență Slobozia
Un accident rutier cu două victime pe raza comunei  Bucu, produs în data de 22.06.2021, în jurul orei 01.03, în urma coliziunii dintre  un autocamion și un autoturism, pompierii militari intervenind prompt cu cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. După acordarea primului ajutor, pacienții au fost monitorizați, transportați și predați la Spitalul Județean de urgență Slobozia de către echipajele SMURD și SAJ.
 
Echipajele SMURD au intervenit în această perioadă, pentru acordarea primului-ajutor medical calificat unui număr de 55 cazuri de natură medicală.
 În continuare, pompierii militari rămân la datorie pentru intervenția promptă la solicitările cetățenilor aflați în dificultate, iar dinamica evenimentelor din teren va fi atent monitorizată, pentru dispunerea imediată a măsurilor necesare optimizării misiunilor de răspuns.                                                             
                                                             
                                                                 p.Compartimentul Informare și Relații Publice
    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii