Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Ialomița Buletin INFORMATIV-23.07.2021

ro

23 Jul, 2021 16:42 989 Marime text
Nr.121 din 23 iulie 2021
                        
BULETIN INFORMATIV
 
 
Accident rutier produs în satul Tovărășia, comuna Miloșești. Astăzi, salvatorii de la Garda de intervenție Slobozia au fost solicitați să intervină cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism și un tractor. La locul intervenției au venit în sprijin și două echipaje al SAJ Ialomița. Din evenimentul rutier au rezultat patru victime conștiente și neîncarcerate aflate în autoturismul implicat în accident, care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției, ulterior au refuzat transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Accident rutier produs la ieșirea din municipiul Urziceni. În urmă cu puțin timp,  salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme. La locul intervenției a venit în sprijin și un echipaj al SAJ Ialomița. Din evenimentul rutier au rezultat trei victime conștiente și neîncarcerate, care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției. După acordarea primului ajutor medical, doar o victimă a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la Spitalul Municipal Urziceni, pentru investigații medicale suplimentare. Celelalte două victime au refuzat transportul la spital.
Pompierii au mai asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului.
 
 
                      
                                                  Compartimentul Informare și Relații Publice  
                                                                            
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii