Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Ialomița Buletin informativ - 18.08.2021

ro

18 Aug, 2021 09:24 597 Marime text
Nr. 133 din 18 august 2021 
             
            
                                                                                         
 
BULETIN INFORMATIV
 
           În data de 17 august a.c., în jurul orei 13.10, un apel primit prin intermediul numărului unic de urgență 112 la dispeceratul integrat al inspectoratului, anunța producerea unui incendiu la o casă în comuna Gura Ialomiței-sat Luciu. Pentru localizarea și lichidarea incendiului s-au deplasat la fața locului trei echipaje din cadrul Gărzii de intervenție Tandarei,  două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, care au intervenit în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență local. In sprijinul forțelor de intervenție a sosit și o autospecială de transport apă din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia. În momentul sosirii forțelor de intervenție la locul solicitării, incendiul se manifesta la  nivelul unei magazii uitilizată pentru depozitarea de cereale cât și în interiorul și la acoperișul locuinței.
În urma incendiului, au ars acoperișul locuinței învelit cu tablă pe o suprafață de aproximativ 120 metri pătrați,  mobilierul din cele trei camere și obiecte electrocasnice aflate în bucătărie. Au fost distruse  peste trei tone de cereale  depozitate în magazie.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, cel mai probabil, evenimentul a fost provocat din cauza unui scurtcircuit electric.                                                                       
                                    
                                           p.Compartimentul Informare și Relații Publice        
                                                        
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii