Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:23 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Ialomița Buletin de presă -Accident rutier produs pe DN 2, la ieșire Municipiul Urziceni

ro

20 Aug, 2021 10:32 1183 Marime text
Nr. 134 din 20 august 2021   
 
BULETIN INFORMATIV
 
 
Accident rutier produs pe DN 2, la ieșire Municipiul Urziceni.
În data 19 august a.c., in jurul orelor 17.30, salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare si un echipaj SMURD, la un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme. La locul intervenției au venit în sprijin și două echipaje al SAJ Ialomița – substația Urziceni. În evenimentul rutier au fost implicate șase persoane, acestora fiindu-le acordate măsuri de prim ajutor la fața locului. După acordarea primului ajutor medical,  trei persoane conștiente, ce prezentau diferite traumatisme, au fost preluate de către echipajul SMURD și cele două echipaje SAJ, acestea fiind transportate la Spitalul Municipal Urziceni. Trei persoane au refuzat transportul la unitatea spitalicească. Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului.

Misiune de asigurare măsuri PSI la o garnitură de tren staționată în halta Ovidiu-Fetești .
 
În urma unui  apel la 112, în cursul acestei dimineți de 20 august a.c., salvatorii din cadrul Stației de pompieri Fetești, s-au deplasat pentru asigurarea măsurilor PSI la o garnitură de tren din stația CFR Ovidiu. Apelul a fost făcut de mecanicul locomotivei care a sesizat faptul că la unul din vagoanele de tip cisternă sunt scurgeri de combustibil.
Pompierii militari Feteșteni s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă si un echipaj SMURD.  La sosirea forțelor de intervenție la fața locului, pe ruta Constanța-București era staționată o garnitură de tren formată din  40 vagoane încărcate cu motorină, 6 vagoane încărcate cu GPL și  două locomotive, iar la unul din vagoanele de tip Cisternă încărcate cu GPL, vanele interioare de închidere nu mai funcționau corespunzător provocând astfel scurgeri de combustibil. La fața locului au venit o parte din personalul CFR aflat în serviciu, cât și reprezentanții firmei private transportatoare, care au remediat defecțiunea.
In tot acest timp traficul feroviar a fost restricționat, pompierii asigurând măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul incidentului.
 
.                                                  
                                                    p/Compartimentul Informare și Relații Publice  
                
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii