Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita Început de săptămână plin de intervenții

ro

17 Oct, 2023 13:26 475 Marime text
BULETIN  INFORMATIV
 
Început de săptămână plin de intervenții

 
Pe parcursul celor 15 misiuni desfășurate în prima zi a săptămânii, echipajele SMURD au acordat asistență medicală de urgență pentru 13 persoane.
O atenție sporită a fost acordată și celor 2 accidente rutiere, produse în cursul zilei de ieri, în municipiile Odorheiu Secuiesc și Miercurea Ciuc, în urma cărora 5 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, ulterior 4 dintre acestea fiind transportate la unități spitalicești, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate. Echipajul de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc a acționat pentru extragerea victimelor blocate în autoturisme, iar în ambele evenimente rutiere pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor.
Siguranța fiecăruia dintre noi depinde de cunoștințele și acțiunile noastre. Vă îndemnăm să accesați platforma națională de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și să descărcați aplicația de mobil DSU, care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.
Împreună suntem mai pregătiți să facem față oricăror situații de urgență!
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE
ŞI RELAŢII PUBLICE          
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii