Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:44 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita Bilanțul intervențiilor gestionate de pompieri

ro

25 Aug, 2023 10:07 411 Marime text
BULETIN  INFORMATIV
 
 
            Bilanțul intervențiilor gestionate de pompieri
            În ultimele 24 de ore, paramedicii SMURD au intervenit pentru gestionarea a 7 situații de urgență, 7 persoane aflate în dificultate fiind asistate medical.
            Una dintre aceste intervenții a avut loc ieri, 24 august a.c, în municipiul Miercurea Ciuc,  unde echipajele operative și de prim ajutor din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc au intervenit pentru gestionarea urmărilor unui accident rutier produs pe strada Brșovului.  În urma evenimentului rutier, au rezultat două victime, conștiente, care au fost asistate și evaluate medical de către colegii noștri și echipajul SAJ, ulterior  fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc, pentru investigații de specialitate.
      Tot în această perioadă, la nivelul județului nostru, au fost transmise 2 mesaje de avertizare a populației, prin sistemul RO-ALERT privind prezența animalelor periculoase (urși) în comuna Brădești.
            În continuare, pompierii militari harghiteni rămân mobilizați, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă de la nivelul județean şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.
     Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.
            
                                                            COMPARTIMENTUL INFORMARE
                                                               ȘI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii