Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Giurgiu “Cu viața mea apăr viața” concurs dedicat elevilor

ro

18 May, 2023 16:07 694 Marime text
COMUNICAT DE PRESĂ
Nr. 184 din 18.05.2022
 
 “Cu viața mea apăr viața” concurs dedicat elevilor
 
Peste 30 de elevi au participat, astăzi, la concursul cu tematică de protecţie civilă “Cu viaţa mea apăr viaţa”. Probele s-au desfășurat în sala de sport a Școlii Gimnaziale nr. 5, reunind la start opt echipaje de la unități de învățământ din Giurgiu, Daia, Joița, Stoenești și Vlașin.
Competiţia a constat într-o probă teoretică şi două practice. La cea teoretică, elevii au completat un chestionar cu întrebări din domeniul protecţiei civile. Probele practice au presupus transportarea unei persoane accidentate pe targă pe o distanță de 50 m și deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole, ambele fiind contracronometru.
Concursul a fost organizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Vlașca” al Județului Giurgiu și Inspectoratul Școlar, cu sprijinul Consiliului Județean și Serviciului de Ambulanță. Acesta a avut ca scop cunoaşterea factorilor de risc ce pot genera situaţii de urgenţă sau dezastre, a modului de acţiune în astfel de cazuri, precum și formarea spiritului de solidaritate.
La final, primele trei locuri au fost ocupate de:
Locul I: Școala Gimnazială nr.1 Joița
Locul al II-lea: Școala Gimnazială nr. 1 Stoenești
Locul al III-lea: Școala Gimnazială “Prof. Dinu Nicolae” Vlașin.
Competiția s-a încheiat cu o festivitate de premiere, unde câștigătorii au primit diplome, medalii, cupe și premii.
Adresăm felicitări tuturor elevilor care au participat, cadrelor didactice care s-au ocupat de pregătirea acestora și instituțiilor de învățământ din care au făcut parte: Școala Gimnazială "Academician Marin Voiculescu" Giurgiu; Școala Gimnazială "Mihai Eminescu" Giurgiu; Școala Gimnazială "Mircea cel Bătrân" Giurgiu; Școala Gimnazială nr.1 Joița; Școala Gimnazială nr.1 Stoenești; Școala Gimnazială nr.1 Daia și Școala Gimnazială "Prof. Dinu Nicolae" Vlașin.
 
Compartimentul Informare și Relații Publice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii