Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Giurgiu Copac căzut pe șosea, pe DJ 411

ro

14 Jul, 2023 11:48 531 Marime text
COMUNICAT DE PRESĂ
Nr. 255 din 14.07.2023
 
 
Copac căzut pe șosea, pe DJ 411
În această dimineață, pompierii au fost solicitați să intervină în localitatea Iepurești pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Stației Mihăilești cu o autospecială de stingere.
Pentru îndepărtarea acestuia de pe șosea, pompierii au fost sprijiniți de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Iepurești cu un utilaj.
Precizăm faptul că județul Giurgiu s-a aflat sub o atenționare meteorologică de cod galben de ploi, în această dimineață.
Pentru a preveni situațiile de urgență, vă recomandăm respectarea următoarelor măsuri:
-în măsura în care este posibil, dacă vântul bate cu putere, întrerupeți activitățile în aer liber și adăpostiți-vă în locuințe sau în spații care să vă asigure protecția; închideți ușile și ferestrele;
-fiți prudenți atunci când vă aflați pe stradă și evitați deplasarea în zone cu panouri publicitare, copaci sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâți;
-parcați autoturismele la distanță sigură față de copaci sau stâlpi de electricitate;
-nu atingeți firele căzute la pământ.
Pe platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență FII PREGĂTIT pot fi consultate ghidurile special create pentru a afla cum vă puteți proteja în diverse situații de urgență, generate de fenomene meteo extreme.
Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute și din aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.
 
Compartimentul Informare și Relații Publice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii