Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:42 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Giurgiu Conduceți prudent pentru a preveni evenimentele rutiere

ro

10 Mar, 2023 09:53 604 Marime text
COMUNICAT DE PRESĂ
Nr. 98 din 10.03.2023
 
 
Conduceți prudent pentru a preveni evenimentele rutiere
 
Trei autoturisme au fost implicate, în această dimineață, într-un accident rutier produs pe autostrada A1, pe sensul de mers Pitești-Bucuresti, km 17.
La fața locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Bolintin Deal cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.
În urma tamponării, o femeie, în vârstă de 29 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale. Paramedicii SMURD i-au acordat primul ajutor, ulterior aceasta refuzând transportul la spital.
Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor.
Pentru a preveni astfel de evenimente, recomandăm conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte toate regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.
În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.
Evenimentele înregistrate la nivel județean rămân în atenția Centrului Operațional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți.
Informații referitoare la modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.
                   
Compartimentul Informare și Relații Publice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii