Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Giurgiu Buletin de presă - 26.04.2022

ro

26 Apr, 2022 10:44 1188 Marime text
BULETIN INFORMATIV
Nr. 111 din 26.04.2022
 
 
Intervențiile pompierilor, în ultimele ore
 
Pompierii giurgiuveni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local. În ultimele ore, misiunile acestora au vizat, în principal:
  • acordarea asistenței medicale de către echipajele SMURD în 11 situații
  • asigurarea măsurilor PSI în cazul a două accidente rutiere, astfel:
    • primul eveniment s-a produs, ieri, pe DJ 601, în zona localității Mârsa, între două autoturisme.  O femeie, în vârstă de 25 de ani și un băiețel de 4 ani, ambii pasageri, au avut nevoie de îngrijiri medicale.  
La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SAJ.
Echipajul medical a transportat femeia la un spital din capitală, iar pompierii au asigurat măsurile PSI și au acționat pentru sablarea părții carosabile.
  • Al doilea eveniment s-a produs, ieri după-amiază, pe DN 6, în zona localității Naipu, între două autoturisme.
La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești și Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. Pompierii au asigurat măsurile PSI.
În următoarele ore, evenimentele înregistrate la nivel local vor fi atent monitorizate de Centrul Operațional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți.
 
 
Compartimentul Informare și Relații Publice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii