Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Bihor Pompierii militari bihoreni au obținut Locul III pe țară, la Concursurile Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă

ro

31 Aug, 2023 14:22 513 Marime text
             Nr. 254                                                                                           Oradea, 31.08.2023
    COMUNICAT DE PRESĂ
Pompierii militari bihoreni au obținut Locul III pe țară, la
Concursurile Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă
 
 
Pompierii militari bihoreni au ocupat cea de-a treia treaptă a podiumului, la etapa finală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă, competiţie organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Lt. col. Dumitru Petrescu” al judeţului Gorj, în perioada 29-31 august 2023.
 
La startul concursului, desfășurat în municipiul Târgu Jiu, s-au aliniat loturile reprezentative ale inspectoratelor județene pentru situații de urgență din județele Gorj, Sibiu, Bihor, Bacău, Neamț, Suceava, Botoșani, Cluj, Argeș, București-Ilfov, Mureș și Bistrița Năsăud.
Competiția, ce are ca principal obiectiv perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor necesare intervenţiilor în situaţii de urgenţă, a constat în parcurgerea celor patru probe specifice: “Scara de fereastră”, “Pista cu obstacole”, “Ştafeta 4 x 100 metri” şi “Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”.
Echipa bihoreană, având ca șef de lot pe comandantul Detașamentului de Pompieri Marghita, locotenent-colonel Sfechiș Vasile, coordonată de locotenent Flore Mihai și antrenată de plutonier adjutant Lazoc Cătălin, a fost formată din: plutonier adjutant Oprean Cristian, plutonier adjutant Popa Octavian, plutonier adjutant Pop Szabolcz, plutonier major Mălăieș Adrian, plutonier Suciu Paul, plutonier Nicoraș Ionuț,  plutonier Motoșan Petru, soldat Horga Vlad, soldat Dărăban Laviniu și soldat Szigeti Botond.
După parcurgerea celor  patru probe, echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crișana” al județului Bihor a reușit să ocupe cea de - a treia treaptă a podiumului, locul I revenindu-i echipei Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamț, iar locul II, echipei Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  Sibiu.
În cadrul aceleiaşi competiţii, palmaresul pompierilor militari bihoreni s - a îmbogăţit și cu un premiu în clasamentul individual, soldat Dărăban Laviniu, obţinând Locul II la proba “Pista cu obstacole”.
 
 
 
Persoană de contact
OFIŢER INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii