Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Bihor O persoană a fost rănită în urma unui incendiu produs în Marghita

ro

04 May, 2023 10:31 516 Marime text
Nr. 128                                                                                         Oradea, 04.05.2023
  BULETIN INFORMATIV
O persoană a fost rănită în urma unui incendiu produs în Marghita
    
     În cursul zilei de miercuri, 03 mai a.c., echipajele Detașamentului de Pompieri Marghita au fost mobilizate pentru stingerea unui incendiu produs la un garaj situat în curtea unei gospodării de pe strada 1 Decembrie din localitate, eveniment în urma căruia un bărbat a fost grav rănit.
         
Până la sosirea echipajelor, doi pompieri din cadrul aceleiași subunități, aflați în timpul liber, care treceau prin zonă, au intervenit pentru gestionarea evenimentului, întrerupând alimentarea cu energie electrică a construcției și evacuând din garajul cuprins de flăcări, două butelii cu argon.
Sosite în cel mai scurt timp la fața locului, forțele de intervenție au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea incendiului, care se manifesta generalizat la un autoturism aflat în garaj și la acoperișul construcției, respectiv pentru protecția unei anexe lipite de garajul incendiat și a casei aflate în apropiere.
Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și membrii echipajului medical care încadrează elicopterul SMURD au acordat îngrijirile medicale necesare fiului proprietarului, în vârstă de 40 de ani, care s-a rănit încercând să stingă incendiul înaintea sosirii pompierilor.
Victima, care a suferit arsuri la nivelul capului, toracelui și mâinilor, a fost transportată la spital cu elicopterul SMURD.
Pompierii militari au stins focarele în aproximativ 15 minute, reușind să salveze anexa lipită de garaj și casa expusă riscului de incendiere.
 Cercetările efectuate au indicat drept cauză probabilă a evenimentului,  folosirea unui dispozitiv de sudură, fără respectarea normelor de apărare împotriva incendiilor.
Au ars autoturismul aflat în interiorul garajului, acoperișul construcției și elemente de mobilier.
 
 
 
OFIŢER INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii