Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Bihor Mesaj RO-ALERT pentru avertizarea populației cu privire la prezența unui urs în zona unei cabane din Vârciorog

ro

29 Jun, 2023 12:07 584 Marime text
Nr. 178 Oradea, 29.06.2023
 
     BULETIN INFORMATIV
Mesaj RO-ALERT pentru avertizarea populației cu privire la prezența unui urs în zona unei cabane din Vârciorog
 
 
Locuitorii și turiștii din comuna Vârciorog au fost avertizați, joi, 29 iunie a.c., prin mesaj RO-ALERT, de prezența unui urs în zonă.
 
          Joi, la ora 09.55, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a transmis un mesaj Ro-Alert pentru protejarea locuitorilor și turiștilor din zona Cabanei Simut, comuna Vârciorog, zonă în care, în dimineața acestei zile, a fost semnalată prezența unui urs.
          Pompierii le-au recomandat localnicilor și turiștilor să evite zona, să rămână în locuințe, să păstreze distanța față de animal și nu încerce să-l hrănească sau să se fotografieze cu acesta.
           Mesajul Ro-Alert: “A fost semnalată prezența unui urs în localitatea Vârciorog, zona Cabana Simut. Evitați zona! Rămâneți în locuințe! Păstrați distanța față de animal și nu încercați să-l hrăniți sau să vă fotografiați cu acesta. Fără să vă expuneți pericolului, protejați animalele din gospodărie!"
 
 
Persoană de contact
OFIŢER INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii