Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Bihor Medalii pentru pompierii militari bihoreni

ro

12 May, 2023 14:30 624 Marime text
                   Nr. 137                                                                                          Oradea, 12.05.2023
  COMUNICAT DE PRESĂ
   Medalii pentru pompierii militari bihoreni
        
Pompierii militari bihoreni au obținut două medalii de aur și una de bronz, în cadrul Cupei Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România la ”Atletism și Cros.
Competiția, desfășurată în municipiul Târgu Jiu, în perioada 10 – 12 mai a.c., a reunit peste 80 de sportivi din cadrul unităţilor de pompieri militari din întreaga ţară, Bihorul fiind reprezentat de cinci subofițeri din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Oradea, respectiv al Stației de Pompieri Aleșd: plutonier adjutant șef Nagy Robert,  plutonier major Lipai Petru, plutonier adjutant Popa Florin Octavian, plutonier major Mălăieş Adrian și plutonier Suciu Paul.
    La finalul concursului, pompierii militari bihoreni au urcat pe podium, la proba “Săritura în lungime” și Viteză „100 metri”, obținând totodată și șapte mențiuni la diferite probe ale competiției. 
Astfel, plutonier major Lipai Petru a obținut două medalii de aur, ocupând prima treaptă a podiumului atât la proba “Săritura în lungime”, la categoria de vârstă între   35 - 45 ani , cât și la proba Viteză „100 metri”, iar plutonier adjutant Popa Florin Octavian, a ocupat cea de-a treia treaptă a podiumului la proba Viteză „100 metri”, la aceeași categorie de vârstă.
 
 
OFIŢER INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii