Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Bihor Incendiu la o gospodărie din Apateu, provocat de un trăsnet

ro

24 Aug, 2023 09:52 437 Marime text
Nr. 243  Oradea, 24.08.2023
 
BULETIN INFORMATIV
Incendiu la o gospodărie din Apateu, provocat de un trăsnet
 
În seara zilei de miercuri, 23 august a.c., pompierii militari orădeni au acționat pentru stingerea unui incendiu produs, cel mai probabil, de un trăsnet, la o gospodărie din localitatea Apateu, comuna Nojorid.
 
            Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor, în jurul orei 22.50, la adresa indicată de apelant fiind mobilizate imediat, două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea.
            La sosirea forțelor de intervenție, ardea violent o magazie din cadrul gospodăriei, în care erau depozitate mai multe tone de peleți, flăcările amenințând să se propage la utilaje și unelte agricole aflate în proximitatea focarelor. 
            Incendiul a fost stins în aproximativ 25 de minute, pompierii reușind să salveze un tractor, un plug și alte utilaje aflate lângă construcția în flăcări.
            În urma evenimentului au ars magazia și bunuri depozitate în interiorul acesteia (circa șase tone peleți și diferite scule).
            Din fericire, nu au existat persoane rănite.            
 
 
Persoană de contact
Ofițer Informare și Relații Publice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii