Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Bihor Comunicat de presă 09.06.2023

ro

09 Jun, 2023 13:57 632 Marime text




  COMUNICAT DE PRESĂ
Pompierii bihoreni, medicii și asistenții UPU /SMURD Bihor au donat sânge în cadrul Campaniei ÎMPREUNĂ SUSȚINEM VIAȚA!
 
         
          Timp de trei zile, pompierii militari bihoreni și personalul UPU/SMURD Bihor au donat sânge pentru cei ale căror vieți depind de acest gest, în cadrul Campaniei ÎMPREUNĂ SUSȚINEM VIAȚA!”.
 
Răspunzând apelului lansat de Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea, care, în această perioadă, se confruntă cu un deficit de rezerve de sânge, pompierii militari bihoreni împreună cu medicii și asistenții UPU/SMURD Bihor au organizat și desfășurat în această săptămână, Campania "Împreună susținem VIAȚA!".
Astfel, în perioada 07 - 09 iunie a.c., salvatorii au fost prezenți în fiecare zi, la Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea, mulți dintre pompieri venind din Săcueni, Beiuș, Aleșd și alte localități din județ, pentru a dona sânge și a-și ajuta, și în acest mod, semenii care au nevoie de sprijinul celorlalți pentru a putea trăi. 
Aceasta este cea de-a treia acțiune de donare de sânge desfășurată de pompierii bihoreni în ultimele trei luni, primele două fiind derulate în Aleșd, respectiv în Salonta.
          Sperăm totodată, ca demersul nostru să inspire și să stimuleze cât mai multe persoane să doneze sânge, pentru că stă în puterea fiecăruia dintre noi să-i ajutăm într-un fel sau altul, pe cei aflați în suferință, iar acest gest, care în multe cazuri poate face diferența dintre viață și moarte, e la îndemâna oricărui OM sănătos.    
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii