Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:23 15 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Bihor Buletin de presă -Incendii în cinci localități bihorene

ro

08 Jul, 2021 11:48 584 Marime text
Oradea, 08.07.2021
                                                            BULETIN DE PRESĂ

Incendii în cinci localități bihorene
 
         
          În cursul zilei de miercuri, 07 iulie a.c., pompierii militari bihoreni au acționat pentru stingerea a cinci incendii produse la două gospodării, două terenuri virane și la o stupină.
 
          Pompierii Stației Valea lui Mihai au stins un incendiu ce se manifesta la o prisacă amplasată în curtea unei ferme din localitatea Șimian. În urma evenimentului, au ars 7 stupi goi, circa 10 metri pătrați din acoperișul stupinei și vegetație uscată.
          Echipajele de pompieri au reușit să salveze 60 de stupi (cu albine) și copacii din apropiere.
          Cauza probabilă de producere a evenimentului a constituit-o căldura solară radiată de cioburi de sticlă (efect de lupă).
           Echipajele Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Oradea au intervenit pentru lichidarea a trei incendii produse în grădina unei gospodării din Chișirid (comuna Nojorid) și la două terenuri virane situate în localitățile Livada de Bihor (comuna Nojorid) și Satu Nou (comuna Tămășeu), evenimente soldate cu arderea a circa 3000 de metri pătrați de vegetație uscată și aproximativ 500 de metri pătrați cultură de grâu.
  
Tot miercuri, pompierii militari din cadrul Stației Aleșd au acționat pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ce se manifesta la acoperișul unei construcții anexe din cadrul unei gospodării situate în Lugașu de Jos.
Forțele de intervenție au împiedicat propagarea flăcărilor la locuința situată în imediata proximitate, salvând astfel bunuri de o valoare semnificativă.
Evenimentul, generat cel mai probabil, de fumat, s-a soldat cu arderea a circa 80 de metri pătrați din acoperișul anexei și a unei suprafețe de aproximativ 30 de metri pătrați din tavanul de lemn al construcției.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii