Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:35 20 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Bihor Buletin de presă - 1 iunie - Ziua Porților Deschise la toate subunitățile de pompieri din județ, pt a-i sărbători pe ce mici

ro

28 May, 2021 10:49 532 Marime text
Oradea, 28.05.2021
                                                 COMUNICAT DE PRESĂ
În data de 01 iunie, pompierii bihoreni îi așteaptă pe copii la sediile tuturor celor 12 subunități din județ
 
 
 
Marți, 1 iunie a.c., pompierii militari bihoreni vor deschide porţile subunităţilor din întreg județul, pregătind pentru sărbătoriţii zilei, o serie de activităţi plăcute şi interactive, menite a le aduce zâmbetul pe buze și a - i învăţa într-un mod agreabil, să - şi protejeze viaţa şi bunurile.
 
Cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, în data de 1 iunie, în intervalul orar 10.00 - 14.00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana" al județului Bihor va organiza, pentru toți copiii din județ: “Ziua Porților Deschise”, atât la sediul unității, situat pe strada Avram Iancu, nr.9, Oradea, cât și la sediile tuturor subunităților ( Detașamentul 2 de Pompieri Oradea- strada Aluminei, nr. 57, Stația de Pompieri Aleșd, Garda de Intervenție 1 Mai, Detașamentul Marghita, Stația de Pompieri Săcuieni, Staţia de Pompieri Valea lui Mihai, Garda de Intervenție Sălard, Detașamentul Salonta, Secția de Pompieri Beiuș și Stația de Pompieri Ștei).

În cadrul “Zilei Porților Deschise” organizată la cele 12 subunități de pompieri din județ, cei mici și cei mari deopotrivă, vor asista la desfășurarea exercițiilor demonstrative specifice (stingere a incendiilor, salvare de la înălțime, echipare contracronometru, acordare prim ajutor calificat etc.), la prezentarea tehnicii și mijloacelor de intervenție, precum și la sesiuni de informare preventivă, având totodată posibilitatea de a deveni pentru câteva momente,  pompieri militari, prin exersarea refulării apei la țintă.
  
De asemenea, nu vor lipsi jocurile și concursurile special organizate pentru sărbătoriții zilei, care, la final, vor primi diplome și materiale informative specifice.

Activitățile aferente Zilei Porților Deschise se vor desfășura cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii infecției cu Coronavirus
SARS-CoV-2.
 
Pompierii militari bihoreni le urează tuturor copiilor, un călduros

LA MULȚI ANI!
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii