Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:09 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Argeș - Intervenții și alte misiuni

ro

06 Jul, 2023 09:53 461 Marime text
 

BULETIN INFORMATIV

 
         În perioada 05.07.2023, ora 08:00 – 06.07.2023, ora 08:00, pompierii argeșeni au desfășurat 33 de misiuni pe teritoriul județului, iar cele mai semnificative dintre acestea au fost următoarele:
 
INTERVENŢII SMURD ȘI ALTE MISIUNI:
 
                             (ora 21:41) Pompierii au intervenit în municipiul Pitești în cazul unui accident rutier în care un autoturism a lovit un stâlp de fier. La fața locului, s-au asigurat măsurile specifice de prevenire ale incendiilor, iar un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș a monitorizat două persoane care nu au avut nevoie de transport ulterior la spital.
 
                             (ora 03:21) Colegii noștri au asigurat măsurile specifice de prevenire ale incendiilor în cazul unui accident rutier în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un șanț, din localitatea Drăganu. La fața locului, a fost prezent și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, dar nu a fost necesară intervenția acestuia, întrucât evenimentul nu s-a soldat cu victime.
 
                             (ora 18:43) Un echipaj al pompierilor de la Detașamentul Curtea de Argeș a intervenit cu o motopompă în cazul unui beci inundat în localitatea Corbeni. Pompierii au acționat pentru evacuarea apei care a ajuns în subsolul locuinței în urma precipitațiilor abundente căzute într-un timp scurt.
 
         De asemenea, paramedicii SMURD au gestionat în teritoriu 27 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență.   
 
         În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.
 
Nu uitați!
         Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro
         Totodată, un mijloc de informare rapid și sigur este și aplicația de mobil DSU, care poate fi descărcată gratuit de pe App Store și Google Play.
 
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii