Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:53 12 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Vaslui Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Negrești au reținut doi tineri

ro

20 Oct, 2023 13:30 522 Marime text
Nr.  411  din  20  octombrie  2023
 
TINERI REȚINUȚI DE POLIȚIȘTII
DIN NEGREȘTI
 
Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Negrești au reținut doi tineri, în vârstă de 20, respectiv 21 de ani, din orașul Negrești, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
 
Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești au probat activitatea infracțională a doi tineri, din Negrești, bănuiți că ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi agresat un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, în cursul zilei de ieri, 19 octombrie 2023, în orașul Negrești.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit că, la data de 19 octombrie 2023, ora 15.50, în zona centrală a orașului Negrești, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, bărbați cercetați, folosind obiecte contondente, ar fi provocat scandal, tulburând ordinea și liniștea publică și ar fi agresat persoana vătămată, un tânăr din comuna Ipatele, județul Iași.
În aceeași zi, 19 octombrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii din Negrești au luat față de tinerii cercetați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.
Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unor măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a tinerilor și dispunerea măsurilor legale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii