Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:16 03 12 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Tulcea - Comunicat de presă - Acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19, desfăşurate de poliţiştii tulceni

ro

10 Jun, 2021 15:37 523 Marime text
Nr. 184884 din 10 iunie 2021
                                                                                              
COMUNICAT DE PRESĂ
ACŢIUNI DE VERIFICARE A RESPECTĂRII MĂSURILOR IMPUSE ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI DE COVID-19, DESFĂŞURATE DE POLIŢIŞTII TULCENI
 
În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul IPJ Tulcea, împreună cu polițiști locali și reprezentanți ai autorității locale au acționat, sub coordonarea Instituției Prefectului- Județul Tulcea, pentru verificarea modului în care se respectă prevederile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
 
Astfel, au fost verificate peste 200 de obiective/locații (societăți comerciale, restaurante, terase, parcuri, mijloace de transport în comun, gări), fiind legitimate aproximativ 500 de persoane (din care 15 au fost identificate că nu respectă măsurile stabilite) și verificate peste 20 de mijloace de transport în comun. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei.
 
Pe parcursul activităților de control, polițiștii aduc la cunoștința cetățenilor necesitatea, dar și obligativitatea purtării măştii de protecţie astfel încât să acopere nasul și gura.
 
Vă reamintim faptul că polițiștii acționează preventiv, însă față de abaterile de la normele în vigoare vor fi luate măsurile legale care se impun.
 
Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm efortul comun pentru limitarea răspândirii SARS-COV-2.
 
Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii