Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Tulcea Buletin de presă - Evenimente din perioada 24 – 26.09.2021

ro

27 Sep, 2021 13:14 725 Marime text
  Nr. 184952 din 27 septembrie 2021
                                                                                                               
 
 
BULETIN DE PRESĂ
Evenimente din perioada 24 – 26.09.2021
 
Accident în loc. Babadag
În seara zilei de 26.09.2021, un tânăr de 20 ani din loc. Babadag, jud. Tulcea, în timp ce conducea un auto pe str. Mihai Viteazu din loc. Babadag, jud. Tulcea, a accidentat o minoră de 4 ani. În urma accidentului a rezultat rănirea minorei.
Din verificările efectuate de polițiști a rezultat că bărbatul poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.     
A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.
 
  •  
 
Conducea un moped neînregistrat, fără a avea permis și fiind sub influența alcoolului
În week-end, polițiștii Postului de Poliție Ciucurova au depistat în loc. Atmagea un tânăr de 19 ani, din com. Ciucurova, jud. Tulcea, care conducea un moped  neînregistrat. fără a poseda permis de conducere și aflându-se sub influența alcoolului (avea o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat).
A fost întocmit dosar penal.
 
  •  
 
Acțiune pe linie economică
În noaptea de 25/26.09.2021, polițiștii Secției de Poliție nr. 2 Măcin împreună cu cei  ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cei ai Serviciului Acțiuni Speciale și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Tulcea au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice, pe linia combaterii muncii la negru și pentru prevenirea răspândirii virusului Covid 19, pe raza comunelor Ostrov și Dăeni.
În cadrul acțiunii au fost verificate 4 societăți comerciale și au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale în valoare 52205 lei, dintre care 2 au fost la Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, 5 la Legea nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 1 la Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 1 la Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.
Astfel de acțiuni vor fi desfășurate și în perioada următoare.
 
  •  
 
Accident rutier în municipiu
În noaptea de 26/27.09.2021, un bărbat de 29 de ani din com. Hamcearca, jud.Tulcea,  în timp ce conducea un auto pe str. Prelungirea Taberei din municipiu, la intersecția cu str. Taberei a intrat în coliziune cu un auto condus de un bărbat de 22 de ani din mun. Tulcea.
În urma accidentului rutier a rezultat rănirea pasagerilor din ambele autoturisme.
Ambii conducători auto posedau permis de conducere și niciunul dintre aceștia nu se afla sub influența alcoolului.
A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.
 
  •  
 
Cu alcool la volan
În week-end, polițiștii tulceni au depistat un bărbat de 30 ani din com. Casimcea jud. Tulcea, care conducea un auto în loc. Dunavățu de Jos, com. Murighiol, jud. Tulcea, având o concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.
A fost întocmit dosar penal.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii