Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Timiș Stagiu de pregătire în domeniul tragerii

ro

23 Jun, 2023 15:19 710 Marime text
                                                                       Nr. 85 din 23 Iunie 2023
 
 
STAGIU DE PREGĂTIRE ÎN DOMENIUL TRAGERII CU ARMAMENTUL DIN DOTARE PENTRU POLIŢIŞTII ÎNCADRAŢI DIRECT LA I.P.J. TIMIŞ
 
          Resursele umane sunt cea mai importantă componentă a oricărei organizaţii. Pornind de la această premisă şi de la dorinţa de a oferi comunităţii pe care o deserveşte un serviciu poliţienesc de calitate, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş a creat cadrul favorabil pregătirii resurselor umane de care dispune, cu precădere a poliţiştilor aflaţi la începutul carierei.
 
Astfel, în cursul lunii iunie, ofiţerii instructori ai Serviciului Pregătire Profesională din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş au realizat instruirea în domeniul tragerilor cu armamentul din dotare a 47 de agenţi de poliţie numiţi în funcţie în urma promovării concursului de ocupare a unor funcţii de execuţie vacante prin modalitatea încadrării directe.
 
După un program de pregătire de bază în domeniul tacticii şi intervenţiei poliţieneşti, al pregătirii fizice şi autoapărării, precum şi al conducerii defensive a autovehiculelor cu regim de circulaţie prioritar, organizat şi desfăşurat chiar în primele săptămâni de la numirea în funcţie, în perioada 12-23.06.2023, pregătirea celor 47 de agenţi de poliţie a acoperit şi domeniul tragerii cu armamentul din dotare.
 
Stagiul de pregătire a avut drept scop dezvoltarea deprinderilor de utilizare a armamentului din dotare.
 
Întreaga activitate a fost structurată pe sesiuni teoretice hibrid (fizic și on-line) și sesiuni practice.
 
Pregătirea inițială și continuă a polițiștilor este parte a măsurilor luate la nivelul instituției, astfel încât aceștia să raspundă în mod adecvat provocărilor existente în mediul operativ.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii