Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Timiș O femeie în vârstă de 36 de ani bănuită de furt

ro

05 Apr, 2023 10:59 540 Marime text
 
Nr. 60 din 5 Aprilie 2023
 
BULETIN INFORMATIV 5 APRILIE 2023
 
REȚINUTĂ PENTRU FURT DE ARTICOLE VESTIMENTARE
 
La data de 4 aprilie 2023, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au reținut o femeie în vârstă de 36 de ani bănuită de furt. Aceasta a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.
 
În fapt, în data de 04.04.2023, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie a fost surprinsă în flagrant delict de angajații unui magazin situat în incinta complexului comercial situat pe Calea Șagului din municipiul Timișoara, în timp ce ar fi sustras mai multe articole vestimentare, în valoare de aproximativ 1.728 de lei.
 
Ajunși la fața locului polițiștii au identificat o femeie în vârstă de 36 de ani, bănuită de comiterea faptei, aceasta fiind condusă la sediul poliției pentru audieri.
 
Prejudiciu a fost recuperat în totalitate. 
 
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că femeia a fost eliberată din Penitenciarul Arad în luna ianuarie, fiind în stare de recidivă.
 
În urma probatoriului administrat în cauză, banuita a fost reținută pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.
 
Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a femeii.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii