Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:09 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Timiș Depistat la volan băut

ro

11 Jul, 2023 15:50 639 Marime text
 
Nr. 121 din 11 Iulie 2023
 
 
         
 
BULETIN INFORMATIV 11 IULIE 2023
 
CERCETAT PENTRU CONDUCERE SUB INFLUENȚA SUBSTANȚELOR PSIHOACTIVE ȘI DEȚINERE DE DROGURI
          La data de 11 iulie a.c., în jurul orei 05.05, poliţiştii Biroului Rutier Timișoara, au oprit, în trafic, pe Calea Lugojului, un autoturism condus de tânăr în vârstă de 22 de ani.
          În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, respectiv cannabis, metamfetamină și cocaină.
          De asemenea, la fața locului au fost descoperite 2 plicuri ce conțineau substanțe de culoare albă și verzuie ce par a face parte din categoria psihoactivelor.
                                                                                                      
          A fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive și deținere de droguri, bunurile descoperite fiind indisponibilizate.
 
  •  
DEPISTAT ÎN TRAFIC, SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI

La data de 11 iulie a.c., în jurul orei 01.30, polițiștii din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Sânnicolau Mare au depistat, pe raza comunei Dudeștii Vechi, un conducător auto, care se deplasa la volanul unui autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Acesta a fost testat alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. În continuare, polițiștii l-au condus la spital în vederea prelevării mostrelor biologice necesare stablirii alcoolemiei în sânge.
Pe numele șoferului a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii